4. märts 2018

Paberid välja!

Heia heia!!! Läheb läheb!!!” karjuti suusaradadel ja nõnda ma siis kihutasingi! Aga nüüd on aeg paberid projektist “Joosep kimbutab suusatajaid 17/18” välja võtta ja minna vee peale liuglema! Enne veel aga kiire kokkuvõte viimastest Estoloppeti sarjadest:
"3:51"
Tallinna maraton - 8. koht - vabatehnika maratoni jaoks ei ole jalg piisavalt tugev ega koordinatsioongi piisavalt tugev, et Marko Kilbi suguste mehemürakatega rinda pista! Kukkumine liidrite pundist oli kiire, juba 5. kilomeetrist jätkus võitlus kohale 7. Järgi jäänud 35km istusin 8- liikmelises pundis ja üsnagi raskelt, siiski suutsin hambad risti suruda ja viimasel 3 kilomeetril karistama hakata. Lõpptulemuseks ennast vägagi rahuldav 8. koht! 

Haanja maraton - 10. koht - sain üle 2 aasta pidamismäärdega suusad alla ja ei tundnud end üldesegi halvasti tõusude peal. Kahjuks suusk (libisemine) sel päeval konkurentsivõimeline ei olnud - isegi liidrite tuulekotis olles tekkis laskumistel üsna veenev vahe sisse, mida tõusudel tagasi tuli tegema hakata, aga üle 4 km ma nõnda vastu ei pidanud, siis tekkis ka vahe esimestega, selleks hetkeks olin juba väga punasesse ennast tõmmanud. Üllataval kombel olin minagi selleks ajaks juba järgmistega piisavalt suure vahe sisse sõitnud, nii et silmsidet tagumistel minuga ei olnud. See tähendas 38 km soolosõitu. Olin enam kui kindel, et kaua ma üksinda vastu ei pea, seda enam, et keha piirajas oli, aga suutsin järgmiste kilomeetritega korralikult oma tempos sõites kosuda ja vaatamata ka kukkumisele jälitajad kindlalt seljataga hoida. Kokkuvõttes üks mõnusaimaid maratone, sai vahelduseks silmad peast välja punnitamisele rada ja päikest nautida! Ja suures tänud saateekipaažidele - olite suureks abiks! 

Kui teha projekti “Joosep kimbutab suusatajaid 17/18” kokkuvõte, siis hetkel hoian Estoloppeti sarjas 4. kohta ja seda saab muuta ainult Karl- Erik Rabakukk juhul kui mees Viru maratonil ennast vähemalt kaheksandaks sõidab - EDU! Seega eesmärk olla Estoloppetil TOP 6 on pigem juba täitunud! Ja tahate teada miks?!? Sest mul on paganama vahava tugimeeskond: Team Horeca Service (know-how, suusad), perekond Einaste (know-how, joogineiu), Scienci in Sport Baltics (#fuelledbyscience), A2K Sport (parim õueapordi varustus), Compressport Estonia (taastumine kiirelt käima), SA Noored Olümpiale, Eesti Aerutamisföderatsioon jne jne! AITÄH TEILE! 
#FuelledbyScince
Nüüd aga lumele, mis on vähe vedelemas agregaatolekus! Türki, lausa 7 nädalaks! Algab projekt “3:51”!
Lumelt veele


Stay tuned!


1 kommentaar: