11. detsember 2017

...

Done! Done! Done! Kaks nädalast kõva tööd tehtud lõunamaise päikese all ja teisel nädalal õnneks sõna kõige otsesemas mõttes. Laagriga sai organism väga korralikult kotti tõmmatud ja nüüd saab kodus natukene kergemalt võtta ja loodetavasti aeru korraks ka ellingu nurka tolmu koguma panna.


Kahjuks päris loodetult laager siiski ei läinud, mõlema nädala reeded olid need päevad kus treeningute kasutegur oli kahtlemata palju madalam kui nädala esimeses pooles. Valgevene naiste koondisega treenimisest samuti asja ei saanud laias laastus. Ainult ühel korral (laagri viimasel treeningul) ühendasime jõud ja võtsime kehast välja viimase. Üldises plaanis teine nädal olulisi muudatusi treeningutes ei toonud – mahtu tuli paar tunnikest juurde. Äärmiselt positiivseks võib lugeda, et pärast vastupidavustreeninguid ei tulnud jõusaaliski nutt peale, vaid raskused millega mängida jõuab on muutumas ikka raskemaks ja raskemaks.

Koju jõudes ootab meid loodetavasti ees lumi ja suusarajad, seetõttu loodan ka aeru natukeseks nurka tolmu koguma panna ja nautida off- seasonit. Ühtlasi olen otsustanud sel aastal plaaninud kaasa teha Estoloppeti pikamaa suusasarja Team Horeca Service koosseisus, mille vägesid juhatab Kein Einaste isiklikult. Kuskilt viie aastatagusest ajast on antud suusasarja kaasa tegemisest kogemus olemas ja julgen väita, et suvisele vormile mõjus see kindlasti hästi! Ühtlasi usun, et suudan ennast kokkuvõttes sõita esikümne piirimaile – väikesed eesmärgid teel suuremate eesmärkideni! Loodetavasti trehvame juba suusaradadel! ;)
Suusalund ootmas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar